2013. január 23., szerda

Dekoráció levendulával

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbgondolva múltkori bejegyzésünket a fűszernövényes esküvői dekorációról, eszembe jutott ugyanez az ötlet csak levendulával! Persze cserépben, ugyanúgy, mint a korábbi posztban, és a növény sorsa hasonlóan lehet köszönőajándék az egybegyűlteknek, vagy akár díszítheti majd az ifjú pár saját kertjét is, ha inkább szeretnék őket megtartani, és maguk gyönyörködni bennük hosszú távon.

Az ötlet költséghatékonyság szempontjából sem elvetendő, hiszen egy 9-es cserép levendula nagyjából 350-400 Ft körüli összegbe kerül, mindössze a cserepet elrejtő csomagolóanyagot kell még hozzá beszerezni. Ha ezt vágott virágból szeretnénk kihozni, nem valószínű, hogy olcsóbban meg tudjuk oldani, nem is beszélve annak későbbi felhasználhatóságáról.

Szóval Kedves nyári esküvőre készülő ifjú párok! Gondoljátok végig a fentieket, és ha az alábbi képek egy kicsit is inspirálóan hatnak rátok, és szeretnétek egy csodaszép, illatos és gazdaságos dekorációt, akár elő is jegyeztethetitek nálunk a levendula palántákat, melyeket mi örömmel biztosítunk majd a nagy napra! :)










Ugyanez rozmaringgal


















A fotók eredeti lelőhelyeit, valamint további remek ötleteket a képekre kattintva érhettek el!